Wil je het jezelf graag zo aangenaam mogelijk maken, maar vind je het ook belangrijk dat jouw tuin er afgestyled bij ligt? Kies er dan voor om een zwarte buitenkraan te plaatsen. Wij garanderen je dat je nooit spijt gaat krijgen van deze keuze. Je kunt zo namelijk eenvoudiger en sneller de gieter vullen en de planten water geven. En dat niet alleen! Het schoonmaken van je fiets of tuinmeubels wordt ook stukken makkelijker. Let wel, een goed waterpunt is van groot belang.

1

Magma

  • Gemaakt van hoogwaardig rvs
  • Bestand tegen weer en wind
  • Vrijstaand

2

Boss & Wessing

  • KIWA gecertificeerde keerklep
  • Verchroomd
  • Vorstvrije kraan

3

Merkloos

  • Materiaal: RVS
  • Inclusief opzetstukken

Allerlei soorten en maten buitenkranen

Ben je op zoek naar een buitenkraan? Er is een hoop mogelijk. Zo kan je kiezen voor een landelijke bronzen kraan, maar behoort ook een strakke vorm zoals een moderne tapkraan tot een van de opties. Plaats je de kraan op een plek waar niemand hem kan zien, dan kan het zijn dat het jou niet uitmaakt hoe de buitenkraan eruit ziet. Dat de kraan goed functioneert is in dit geval het belangrijkste. Ooit al eens gedacht aan een vorstbestendige kraan bijvoorbeeld?

Welke buitenkraan zwart kies jij?

Je hebt verschillende mogelijkheden als het aankomt op een zwarte waterkraan voor buiten. Zo kan je denken aan een mooie design wandkraan of kan je gaan voor praktisch en kiezen voor een vorstvrij buitenkraantje. Vorstvrij wil namelijk zeggen dat je de kraan niet af hoeft te sluiten als het gaat vriezen, deze gevelkraan kan tegen de winter en kou en kan hierdoor gemakkelijk het hele jaar door gebruikt worden. Heb je wat meer ruimte aan de wand, dan kan een dubbele buitenkraan ook een optie zijn. Kies je ervoor om dit type kraan aan te schaffen, zoek dan van tevoren goed uit of dit mogelijk is op de plek waar jij hem graag zou willen plaatsen. Dit voorkomt gedoe achteraf.

Veelgestelde vragen

Zal de zwarte afwerking van een buitenkraan vervagen of afbladderen?

Moet ik speciale zorg besteden aan het reinigen van een zwarte buitenkraan?